Lēti, sātīgi un veselīgi griķi ir stabili nostiprinājušies uz mūsu galda. Vienīgais trūkums ir tas, ka tas kļūst garlaicīgs, bet tas ir novēršams!
Izmēģiniet pagatavot griķus pēc mūsu unikālās receptes, un jūs iepriecināsiet savu ģimeni ar jaunu, neparastu pazīstama ēdiena garšu. Pārbaudīts: šādus griķus ar prieku ēd pat tie, kam tie nekad nav garšojuši
Griķu riekstainā, nedaudz zemes garša lieliski sader ar gaļas sulīgumu un bagātīgumu. Gaļa, neatkarīgi no tā, vai tā ir cūkgaļa, vistas gaļa vai liellopa gaļa, piešķir ēdienam sātīgumu un dziļāku garšu, savukārt griķi palīdz līdzsvarot ēdienu ar savu vieglo un neitrālo garšas profilu.
Šī ēdiena sastāvs ir sabalansēts — griķi nodrošina daudz šķiedrvielu, vitamīnu un minerālvielu, savukārt gaļa ir labs olbaltumvielu un dzelzs avots. Kopā tie veido uzturvielām bagātu ēdienu, kas nodrošina ilgstošu sāta sajūtu un enerģiju
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!
Apgrauzdēti griķi ar malto gaļu
Pagatavošana:
Griķus noskalojiet un apgrauzdējiet pannā, kas iepriekš ieziesta ar eļļu.
Sīpolu smalki sagriež, apcep kopā ar malto gaļu un rīvētiem burkāniem.
Metereologi paredz, ka novembris plašākā reģionā varētu būt viens no aukstākajiem pēdējos gados
Dārzeņiem pievieno tomātu pastu un labi samaisa.
Tālāk seko svarīgākie soļi!
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk
Tevi noteikti interesēs
- Sieva aizmuka pie ‘ideālā vīrieša’ uz trim dienām, bet tagad nožēlo savu rīcību — vai man viņai vajadzētu piedotby Rinalds Bergmanis
- Kam gudras namamātes mājās glabā krustnagliņas un sāliby Rinalds Bergmanis
- Dziedātāja Samanta Tīna atklāj, kādu padomu savulaik viņai iedevusi mamma, tomēr viņa tā arī to nav realizējusiby Laura Blūma